Acties

Blijf koel met de Aal-Storteboom Aircoservice

Actie

De airco in uw auto verkoelt en zorgt dat de ramen niet beslaan. U houdt het hoofd koel en hebt beter zicht rondom, wel zo veilig! Maar wist u dat een slecht onderhouden airco bacteriën en schimmels veroorzaakt? Bovendien ruikt een airco die u niet regelmatig onderhoudt op den duur niet zo fris meer.

 

Daarom is het zaak dat u uw airconditioning goed laat onderhouden. Verklein de kans op bacteriën, schimmels en defecten en laat ons de aircoservice uitvoeren.

 

Daarom bij Bosch Car Service Aal-storteboom

Brengt u uw auto bij ons voor regulier onderhoud? Vraag bij de onderhoudsbeurt naar de aircoservice, dan controleren wij de werking van uw airco gelijk tijdens onze werkzaamheden. Wij beschikken over een speciaal controle- & onderhoudsprogramma voor aircosystemen, uitgevoerd door onze airco-specialist. 

 

Zo bent u niet twee, maar slechts één keer uw auto kwijt. Wel zo handig!

 

Maak hier een werkplaatsafspraak.


Actie APK Controle voor slechts € 29,95 voor alle merken!

Actie

Wettelijk bent u verplicht om de APK-controle voor uw auto te laten uitvoeren, ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. De beste plaats om dat uit te laten voeren is vanzelfsprekend Aal-Storteboom Dieren Bosch Car Service.

 

Zoals u zult zien zijn hiervoor veel goede redenen; RDW-erkende APK-controle vanaf slechts € 29,95 all-in, uitvoering door een vakkundige Servicepunt, inclusief viergas- of roetmeting en inclusief afmeldkosten (in combinatie met onderhoud, vraag naar de voorwaarden).

 

Maak daarom vandaag nog een afspraak

 

Maak hier een werkplaatsafspraak.


BOSCH CAR SERVICE AUTO PECHHULP vanaf € 31.50

Actie

Heeft u het wel eens meegemaakt dat uw auto het zomaar begaf? Met Bosch Car Service Pechhulp weet u dat u op elk moment van de dag, waar dan ook, kunt rekenen op adequate en snelle hulp. Net als ruim 50.000 andere Nederlandse automobilisten. En dat is een geruststellend gevoel!

 

We vertrouwen eigenlijk blindelings op hem, maar soms laat hij u toch lelijk in de steek: uw auto. Gaat er een lampje branden? Een pruttelend geluid onder de motorkap of absolute stilte als je het sleuteltje in het contact steekt? Pech! Autopech komt nooit uit, maar Bosch Car Service Pechhulp* biedt uitkomst. ’s Morgens vroeg op weg naar uw werk, op vakantie in het buitenland, ’s avonds laat na een avondje uit. Overal en altijd. In Nederland én in Europa. U bent snel weer op weg. Geruststellend idee! *Uitvoering door Mondial Assistance Pechhulp.

 

Concurrerend De Pechhulp die wij bieden , is een concurrerend product. U betaalt evenveel als u bij BOVAG, ANWB of Route Mobiel voor pechhulp kwijt bent. Soms zelfs wat minder. Maar bij ons zijn dekkingen inclusief waarvoor u bij die aanbieders nog extra premie betaalt. Dat scheelt. Ook voor auto’s ouder dan tien jaar is de Pechhulp van Bosch Car Service gewoon de goedkoopste.

 

Naast deze Pechhulp pas voor Nederland, zijn er nog meer mogelijkheden. Vraag naar de voorwaarden. Bel 0313-415286 of mail naar werkplaats@aal-storteboom.nl voor een afspraak. Via onderstaande link kunt u gelijk een afspraak aanvragen.

 

Maak hier een werkplaatsafspraak.


Meer weten over onze acties?

Vul onderstaand formulier in of neem contact met ons op via T. 0313 - 415 286.