Acties

Op zoek naar leuke en voordelige acties? Bij Aal-Storteboom Dieren zijn er regelmatig aantrekkelijke acties! Kom geregeld hier kijken voor de beste deals.

Volvo V60 2.0 D4 163 pk Automaat Momentum | Bi-Xenon | Navi | Bluetooth carkit | PDC v+a | Regen- en lichtsensor | Stoelverwarming

€ 20.995,-

Actie

Zeer mooie Volvo V60 met de sterke 5 cilinder D4 met 163 pk. In combinatie met de soepel schakelende 6 traps automaat een heerlijke comfortabele reisauto. Voorzien van Business Pack Pro en Winter-line. Dus oa bi-xenon, stoelverwarming, verwarmbare ruitensproeiers, Navigatiesysteem, geïntegreerde kinderzitjes achter, Bluetooth carkit etc etc. APK tot 19-01-2019!!!

Bij ons kunt u uw auto voor slecht € 249,- laten behandelen met Waxoyl, ter bescherming van de originele lak. Autobedrijf Aal-Storteboom is al jaren een bekend gezicht in Dieren en omgeving. Met onze Peugeot en Citroën service bieden wij alles wat de veeleisende automobilist nodig heeft. Inruil van auto, camper, caravan, boot of motor altijd mogelijk! Wij hopen dat het niet bij dit (internet) bezoek blijft en dat wij u binnenkort, persoonlijk, mogen ontvangen in onze showroom of werkplaats. Graag tot ziens!

Bekijk hier alle Volvo V60 details.

Bosch Car Service Wintercheck voor slechts € 19,95

Actie

Doe de wintercheck voor slechts € 19,95

De wintercheck is een nodige controle voorafgaand aan de winter, om te zorgen dat uw auto geen last heeft van de kou. Zeker de accu is koudegevoelig, en de pechdiensten hebben in de winter dan ook de handen vol aan auto’s die niet willen starten omdat de accu de geest heeft gegeven. Met de wintercheck zorgen we ervoor dat uw auto de winter glansrijk doorstaat! Maak daarom vandaag nog een afspraak maak hier een werkplaatsafspraak

Actie APK Controle voor slechts € 29,95 voor alle merken!

Actie

APK controle vanaf slechts € 29,95 voor alle merken

Wettelijk bent u verplicht om de APK-controle voor uw auto te laten uitvoeren, ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. De beste plaats om dat uit te laten voeren is vanzelfsprekend Aal-Storteboom Dieren Bosch Car Service. Zoals u zult zien zijn hiervoor veel goede redenen; RDW-erkende APK-controle vanaf slechts € 29,95 all-in, uitvoering door een vakkundige Servicepunt, inclusief viergas- of roetmeting en inclusief afmeldkosten (in combinatie met onderhoud, vraag naar de voorwaarden). Maak daarom vandaag nog een afspraak maak hier een werkplaatsafspraak

Bandenwisselweken

Actie

Bandenwisselweken! Profiteer van onze scherpe All-in tarieven

BESCHIKT U NOG NIET OVER WINTERBANDEN? Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Uw zomerbanden slijten niet wanneer u op winterbanden rijdt, en omgekeerd. Wanneer u uw winterbanden op aparte stalen velgen laat monteren, wordt het wisselen uitermate voordelig. U voorkomt dan ook dat uw lichtmetalen velgen door pekel worden aangetast. UW VEILIGHEID Bij Aal-Storteboom Dieren Bosch Car Service staat uw veiligheid altijd voorop. Daarom adviseren wij u bij temperaturen lager dan +7 ºC én bij nattigheid uw zomerbanden om te wisselen voor winterbanden. Het specifieke profiel zorgt voor een kortere remweg en minder kans op aquaplaning. Bij sneeuw zorgen de vele insnijdingen in het profiel voor een betere grip op de weg. OOK VEILIG IN HET BUITENLAND In veel Europese landen is bepaald dat bij motorvoertuigen de uitrusting aan de weersomstandigheden moet zijn aangepast. U riskeert een boete als blijkt dat de banden van uw auto niet voldoen aan de gestelde eisen. Reden temeer om u goed te laten informeren over winterbanden. Maak daarom hier een werkplaatsafspraak en laat uw zomerbanden omwisselen voor winterbanden. Dan weet u zeker dat uw auto klaar is voor de winterse rit.

BOSCH CAR SERVICE AUTO PECHHULP vanaf € 31.50

Actie

BOSCH CAR SERVICE AUTO PECHHULP vanaf € 31,50

Heeft u het wel eens meegemaakt dat uw auto het zomaar begaf? Met Bosch Car Service Pechhulp weet u dat u op elk moment van de dag, waar dan ook, kunt rekenen op adequate en snelle hulp. Net als ruim 50.000 andere Nederlandse automobilisten. En dat is een geruststellend gevoel! We vertrouwen eigenlijk blindelings op hem, maar soms laat hij u toch lelijk in de steek: uw auto. Gaat er een lampje branden? Een pruttelend geluid onder de motorkap of absolute stilte als je het sleuteltje in het contact steekt? Pech! Autopech komt nooit uit, maar Bosch Car Service Pechhulp* biedt uitkomst. ’s Morgens vroeg op weg naar uw werk, op vakantie in het buitenland, ’s avonds laat na een avondje uit. Overal en altijd. In Nederland én in Europa. U bent snel weer op weg. Geruststellend idee! *Uitvoering door Mondial Assistance Pechhulp. Concurrerend De Pechhulp die wij bieden , is een concurrerend product. U betaalt evenveel als u bij BOVAG, ANWB of Route Mobiel voor pechhulp kwijt bent. Soms zelfs wat minder. Maar bij ons zijn dekkingen inclusief waarvoor u bij die aanbieders nog extra premie betaalt. Dat scheelt. Ook voor auto’s ouder dan tien jaar is de Pechhulp van Bosch Car Service gewoon de goedkoopste. Naast deze Pechhulp pas voor Nederland, zijn er nog meer mogelijkheden. Vraag naar de voorwaarden. Bel 0313-415286 of mail naar werkplaats@aal-storteboom.nl voor een afspraak. Via onderstaande link kunt u gelijk een afspraak aanvragen. Maak hier een werkplaatsafspraak.

Meer weten over onze acties?

Vul onderstaand formulier in of neem contact met ons op via T. 0313 - 415 286.