ACTIES

ONZE LAATSTE ACTIES

Image
DE ACTIES

VAN AAL-STORTEBOOM

Bekijk hieronder onze actuele acties.

ACTIE

GRATIS GEURBEHANDELING TWV €49,95 BIJ EEN AIRCO-ONDERHOUDSBEURT

De heerlijke, lange warme zomerdagen zijn weer aangebroken! Tijdens deze zonnige dagen is frisse lucht in de auto wel zo fijn. Kom nu langs en profiteer nu van een gratis geurbehandeling t.w.v. € 49,95 bij een airco onderhoudsbeurt!

ACTIE

ZOMERCHECK

De zomercheck, ook wel bekend als vakantiecheck, is een controle voor uw auto waarbij aandacht wordt besteedt aan de zaken die in de zomer en/of op vakantie extra belangrijk zijn.

ACTIE

APK NU SLECHTS €29,95 VOOR ALLE MERKEN

Wettelijk bent u verplicht om de APK-controle voor uw auto te laten uitvoeren, ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. De beste plaats om dat uit te laten voeren is vanzelfsprekend Aal-Storteboom Dieren Bosch Car Service.

ACTIE

BOSCH CAR SERVICE AUTO PECHHULP vanaf € 31,50

Heeft u het wel eens meegemaakt dat uw auto het zomaar begaf? Met Bosch Car Service Pechhulp weet u dat u op elk moment van de dag, waar dan ook, kunt rekenen op adequate en snelle hulp. Net als ruim 50.000 andere Nederlandse automobilisten. En dat is een geruststellend gevoel!

UW OCCASION

NIET GEVONDEN?

Mochten wij de auto van uw keuze niet hebben staan, dan zoeken wij graag een passende auto voor u. Dagelijks zoeken wij betrouwbare en goed onderhouden auto's voor onze relaties.

MorgenInternet