fix-wp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Meer over ons

Al ruim 50 jaar vertrouwd
onderweg.

Sinds 1970

Banner Image 1

Het verhaal van Aal-Storteboom

In de jaren zestig van de vorige eeuw begon Dhr Jan Baltussen aan de Lagestraat in oud Dieren een autobedrijf, al snel nam hij daar het Simca-Talbot dealerschap aan en rond de jaren 80 werd Talbot  overgenomen door Peugeot. Dit resulteerde dus ook dat vanaf 1982 zijn bedrijf Peugeot dealer werd. In 1989 trad Jan Baltussen terug en deed het bedrijf over aan zijn personeel .Hij bleef nog geruime tijd parttime verbonden aan zijn “ bedrijf “ .

In 1992 zijn we naar de huidige locatie vertrokken aan de Nijverheidslaan, dit op verzoek van de gemeente Dieren ivm herindeling van de Lagestraat. Niet lang daarna ging het bedrijf verder onder de naam Aal-Storteboom. Uitbreiding vond ook in de regio plaats , ten eerste in 1994 naar Zutphen en in 2000 zijn wij gefuseerd met de Peugeot dealer Isfordink in Deventer.

Door verdere schaalvergroting werden wij in 2003 zelf overgenomen door de Gebr. Nefkens en in 2007 hebben wij onze bakermat vestiging Dieren terug gekocht van de Gebr Nefkens en toen direct ook met Citroen reparateur schap vertegenwoordiging erbij. In oktober 2017 hebben wij de merken Peugeot en Citroën als  Erkend Reparateur beëindigd en zijn wij verder gegaan als een Bosch Car Service dealer bedrijf voor alle merken verkoop en onderhoud en inmiddels een begrip in Dieren en omgeving.

  • Volledig nagekeken auto’s
  • Bovag keurmerk
  • Eerlijke beschrijving
  • Onderhoud, reparatie en APK
  • Transparante prijs
  • 100% merkonafhankelijk
  • Kloppende kilometers
  • 24 / 7 pechhulp
Image alt 1

U bent van harte welkom

Aal-Storteboom uit Dieren is al jaren een bekend gezicht in Dieren en wijde omgeving. Met onze uitgebreide service bieden wij alles wat de veeleisende automobilist nodig heeft. 

Eerlijk
Open en eerlijk zaken doen is voor ons vanzelfsprekend. Bij onderhoud en reparatie brengen wij als eerste uw auto compleet in beeld en daarbij maken wij gebruik van tablets zodat wij duidelijke foto's kunnen maken van de eventuele defecten. Aan de hand van deze check en de foto's maken wij een offerte. Open en eerlijk dus!

Betrouwbaar
Zoals u al heeft kunnen lezen is Aal-Storeboom al jaren een begrip in Dieren en omgeving. Onze monteurs zijn zeer ervaren en goed geschoold, dus u kunt uw voertuig met een gerust hart bij ons achterlaten voor onderhoud of reparatie. Wij zijn BOVAG lid en vinden de term  "betrouwbaar" dan ook zeer belangrijk.

Klantgericht
Je kunt allerlei mooie one-liners verzinnen voor klantgerichtheid en dat gaan wij dus ook niet doen. Onze klanten weten hoe wij werken en waarderen dit ook, zeker gezien onze grote vaste klantenkring. Wij communiceren altijd van te voren met onze klanten over de uit te voeren werkzaamheden. Wij denken altijd, hoe wil ik zelf benaderd en behandeld worden, dat is het allerbelangrijkst!

59

Auto’s op voorraad

7

Aantal collega's

9,4

Klanttevredenheid

1970

Ervaring sinds

Team Aal-Storteboom

Het team van Aal-Storteboom in Dieren is een hechte groep professionals die met passie en toewijding samenwerken om hoogwaardige producten te leveren. Hun inzet en vakmanschap zijn bewonderenswaardig.

Morgen Internet - Zorgeloos website